10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Iniciada la temporada de ciclisme professional a la Costa Brava-Girona

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Una cinquantena de ciclistes professionals dels equips Israel Start-Up Nation, Canyon-SRAM i Massi Tàctic escullen la destinació Costa Brava-Girona per iniciar la temporada d’entrenaments de ciclisme en ruta assumint mesures i protocols de prevenció de la COVID-19.

La pretemporada de ciclisme professional 2021 s’inicia amb l’arribada de dos equips de ciclisme UCI World Tour (Unió Ciclista Internacional) i un equip UCI Continental que reuneixen prop d’una norantena de persones entre corredors professionals internacionals, directors esportius i propietaris, mecànics i preparadors físics, seguint estrictes normes i mesures de prevenció de la COVID-19.

El Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona hi dona suport i col·labora amb els dos equips de ciclisme UCI en el desenvolupament de dues estades esportives per fomentar la reactivació del sector i enfortir el posicionament turístic de la destinació, altament especialitzada en ciclisme.

Del 12 al 25 de gener, l’equip Israel Start-Up Nation (ISN), ha desplaçat una cinquantena de persones entre corredors i personal tècnic i directiu a la demarcació de Girona per desenvolupar la primera estada de l’any d’entrenaments i sessions de millora del rendiment amb l’acompanyament del campió en ciclisme Chris Froome.

El copropietari de l’equip ISN, Sylvan Adams, manifesta: «Girona és l’opció natural i la ciutat europea que escollim per iniciar el programa de deu sessions d’entrenament per a corredors professionals de la nostra acadèmia perquè ofereix terrenys variats, baixa densitat de trànsit, climatologia benigna i mesures per prevenir la COVID-19».

També, del 19 al 29 de gener, l’equip Canyon-SRAM Racing d’Alemanya, juntament amb directors esportius, mecànics i fisioterapeutes, entre d’altres, visitaran la demarcació de Girona per iniciar la preparació dels objectius esportius de la temporada.

I, finalment, del 22 al 29 de gener, l’equip Massi Tàctic Women Team, format per dotze corredores de sis nacionalitats diferents, juntament amb el seu personal de suport, intrenaran a la zona.

Els equips ciclistes i el personal dels equips segueixen mesures estrictes pel que fa a la prevenció de la COVID-19 per tal de desenvolupar amb seguretat la seva activitat, amb la creació de grups bombolla i utilitzant els allotjaments en exclusiva. S’han subdividit els grups d’entrenament i s’han reduït a un màxim de sis persones. D’altra banda, el personal dels allotjaments que són seu dels camps d’entrenament han passat tests PCR prèviament a l’arribada dels esportistes professionals i s’exigeix la mateixa prova a tot el personal aliè
a la bombolla, inclosa la premsa, durant els dies d’atenció als mitjans.

Coincidint amb l’estada dels equips ciclistes professionals, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballa, en la creació de material audiovisual i en la gravació de testimonis dels ciclistes professionals d’ambdós equips per promocionar la destinació i l’oferta de productes turístics.

Alhora, en el decurs del 2021 el Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme treballarà també com cada any en diverses accions per a mercats internacionals de proximitat i dirigides a clubs, operadors turístics i mitjans de comunicació especialitzats tals com presentacions del calendari de competició, agendes comercials i l’organització de viatges per a prescriptors.

També, juntament amb la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dona suport a equips ciclistes locals com són Massi Tàctic Women Team i l’Antiga Casa Bellsolà Girona Team, i, com cada any, als esdeveniments amb projecció internacional que tenen lloc a la demarcació,entre els quals hi ha el festival Sea Otter Europe, el festival Girona Cycling o la Catalunya Bike Race.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies