24 C
Pals
Dilluns, 8 agost 2022
- Publicitat -

Instal·laran punts de recàrrega de vehicles elèctrics al port de Palamós i al port de Sant Feliu de Guíxols

La instal·lació d’aquests mòduls contribuirà a la transformació del model de mobilitat i ajudarà a disminuir els gasos amb efecte d’hivernacle, la contaminació acústica i l’impacte ambiental

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ports de la Generalitat ha adjudicat el projecte per implantar estacions de recàrrega de vehicles elèctrics als ports de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, com també a altres 11 ports de tot Catalunya. L’objectiu és impulsar una mobilitat neta i eficient entre els usuaris. L’actuació forma part del Pla d’inversions 2019-2022 de Ports, suposa una inversió de 202.000 euros i es preveu iniciar la instal·lació a mitjans de novembre.

Les estacions s’ubicaran en vies públiques senyalitzades i amb accés garantit permanentment per a usuaris de qualsevol classe de vehicle elèctric estàndard. Els usuaris del nou servei es podran activar mitjançant un telèfon intel·ligent amb una aplicació, a través d’un codi QR o d’un sistema similar.

A Palamós s’instal·larà un dels tres punts de recàrrega ràpida que permet recarregar el 80% de la bateria del vehicle en uns 20 minuts. Els altres ports que comptaran amb la mateixa estació seran els de Vilanova i la Geltrú i el de Sant Carles de la Ràpita.

En canvi, a Sant Feliu de Guíxols hi haurà una estació de recàrrega semiràpida per tal de recarregar el vehicle en unes tres hores de forma completa. Aquesta estació també s’instal·larà als ports de Llançà, el Port de la Selva, Roses, l’Escala, Blanes, Arenys de Mar, l’Ametlla de Mar, Deltebre i les Cases d’Alcanar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Final eufòric a la quinzena edició del Sons del Món

El concert del concurs Eufòria ha posat punt i final al festival Sons del Món, que aquest 2022 ha...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -