7.4 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

Instal·len un semàfor amb radar a l’entrada de Castell d’Aro

L'Ajuntament ha aprofitat l'inici del curs escolar 2019 - 2020 per posar en funcionament el semàfor i disminuir la velocitat a l'entrada del poble

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Curs nou i també nou semàfor amb radar a l’entrada de Castell d’Aro. Segons ha informat TV Costa Brava, l’Ajuntament l’ha instal·lat per incrementar la seguretat en un punt on els cotxes circulen a una gran velocitat.

Concretament, es tracta de l’entrada del poble i d’una zona propera al carrer de l’Escola Vall d’Aro, on diàriament hi caminen els infants amb les seves famílies. Aquesta mesura s’emarca dins dels projectes de mobilitat sostenible que contemplen els camins escolars segurs, uns itineraris ben senyalitzats que faciliten als nens i nenes el trajecte fins a l’escola. L’Ajuntament afirma que els alumnes accediran amb més seguretat al centre i que el trànsit de la zona serà més fluid.

Aquest semàfor, que es troba just en un pas de vianants, arriba un temps després de la instal·lació de bandes sonores a la mateixa via i que tenien com a objectiu reduir la marxa dels vehicles. Des del consistori, lamenten que aquesta mesura no va acabar de funcionar i per això han optat per posar en marxa un semàfor amb radar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dimarts assolellat i amb gran amplitud tèrmica

Jornada dominada pel temps assolellat i amb gran constrast tèrmic entre la fred de primera hora i l'ambient més suau del migdia.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -