13.2 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Adjudicades les obres del cementiri de Sant Feliu de Guíxols

El termini és de 3 mesos i una setmana

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’empresa Excavaciones Ampurdán 2000 SL farà les obres de l’ampliació del cdementiri municipal de Sant Feliu de Guíxols, tal i com ha quedat adjudicat per la licitació de l’Ajuntament. Es faran amb dues fases: s’ampliarà l’espai amb la construcció de 96 nínxols i 48 columbaris per un cost de 117.335 euros, i la segona fase consistirà en la reparació d’una coberta per un cost de 18.775 euros (costos sense IVA).

El termini és de 3 mesos i una setmana, i l’empresa s’ha compromès a mantenir una garantia de cinc anys de durada de la contractació.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Maurici Jiménez: “Demanem la territorialització de la mirada a l’hora de configurar les ajudes”

L'alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez Ruiz, demana poder gestionar de manera directa els ajuts europeus contra el coronavirus i posar la mirada en els territoris davant d’aquest confinament municipal actual.

Altres notícies