17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

L’Institut Montgrí ofereix un nou cicle formatiu dedicat a l’esport

Els alumnes reben classes teòriques i també sessions pràctiques de BTT o de primers auxilis

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Institut de Torroella de Montgrí ofereix des de principi de curs un nou cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d’activitats Fisicoesportives al Medi Natural. Es tracta d’una aposta per la sostenibilitat i el turisme actiu que, segons l’Ajuntament, ha arrencat amb molta força perquè s’han cobert les 25 places que s’oferien i s’ha generat una llista d’espera amb més de 40 alumnes.

En aquest cicle els alumnes fan classes teòriques i pràctiques a la natura com conducció de grups en BTT, a peu i a cavall, conducció d’activitats en el medi aquàtic, primers auxilis, seguretat i supervivència, fonaments d’activitat física i administració i gestió d’empreses, entre d’altres matèries. L’Ajuntament, el Parc Natural i les empreses especialitzades i locals tenen un pes molt important en la realització d’aquest cicle, ja que gràcies a l’estreta col·laboració entre aquests tres pilars és possible la formació que s’imparteix.

Des del consistori preveuen que el cicle continuï tenint força demanda i poder oferir aquest tipus d’estudis a l’Institut de Torroella de Montgrí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Judith Lloberol, sobre la lliure circulació: “Dona oxigen als hotelers de la Costa Brava”

Judith Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, celebra que acabi el confinament comarcal. De cares a l’estiu Lloberol espera que també s’aixequin les fronteres internacionals
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -