Insulteu-los molt i fort. Quan surti en Serrat dient que el referèndum és una conya, quan surti la Coixet queixant-se, quan la Rosa Regàs (amb qui no compartim opinió al respecte, però el seu nivell, la seva conversa i el seu coneixement són per ser envejats) diu en una entrevista que no està d’acord amb aquest referèndum, etc… Foteu-los a parir.

Recordeu-los que són uns fatxes, uns nazis, uns anti catalans i cagueu-vos en la seva figura, la seva família i les seves idees tan anti democràtiques. Perquè és evident que en una Catalunya com la que volem fer els que creiem en la independència, hi sobra tota aquesta gent i per això cal perseguir-los, assenyalar-los i si cal, en algun moment, potser construïr un espai tancat amb un filat, en algun lloc per determinar entre Mont-ras i Palamós, per exemple. Allà al polígon industrial que hi volen fer.

I quan tinguem aquest espai de reclusió per a tota aquesta púrria, poseu un cartell enorme, fet de ferro forjat i que a la porta que hi digui “Arbeit macht frei”, que en català vol dir “El treball us farà lliures”.

Llavors, quan tot això passi estareu donant la raó a tota aquella gent imbècil (entre els que no n’hi ha cap d’aquests que esmento) que ens diu nazis. No us agrada com opina la Regàs, en Serrat o la Coixet sobre el procés, el referèndum o el que sigui? A mi tampoc. Crec que s’equivoquen o que, com a mínim, usen la part del discurs que els hi convé o en el que creuen, però mai els he sentit un insult com els que he sentit o llegit a les xarxes adreçats a ells.

I si al final tot això pel que lluita tanta gent, implica excloure a persones de la talla artística o intel·lectual d’aquests i tants d’altres, valdria la pena plantejar-s’ho.