11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Ismael Kiloul: “Amb el Brava Tour volem cobrir la necessitat de viure luxosament la Costa Brava”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ismael Kiloul: "Amb el Brava Tour volem cobrir la necessitat de viure luxosament la Costa Brava"
/

Ismael Kiloul, creador i director del Brava Tour, ha passat avui pel Supermatí de Ràdio Capital per parlar-nos sobre aquest projecte. Brava Tour és una nova empresa que “neix de la necessitat de viure de manera més luxosa i exclusiva la Costa Brava”, i per això gestionen i personalitzen les activitat als turistes de la zona.

Segons Kiloul, la idea va sorgir quan l’equip que conforma aquesta empresa treballava en una immobiliaria que es dedicava al lloguer turístic. Llavors, explica Kiloul, “els turistes ens preguntaven quines activitats podien fer a la Costa Brava durant la seva estada”, tot afegint que “ara amb aquesta empresa volem donar resposta a aquesta pregunta”.

Ismael Kiloul també ha explicat que Brava Tour gestiona més de 30 hotels de la Costa Brava i tenen prop de 40 empreses al darrere com restaurants i d’experiències. El seu equip, conformat per 4 persones en total, tenen la funció d’atendre el client que els hi diu l’activitat que volen fer, i a partir d’aquí ells mostren tota la varietat de serveis que hi ha per fer-la i la personalitzen al gust del client. Cada treballador, a més, es centra en un conjunt de municipis de la zona.

El director i creador de l’empresa afirma que “al principi teníem la sensació que fos més difícil pel fet de ser molt joves i la gent desconfiés de nosaltres, però la realitat és que la rebuda ha estat molt bona”. De fet, Kiloul creu que aquesta idea treu molta feina de sobre als hotels, molts d’aquests “els més luxosos de la zona”.

Presentació a Platja d’Aro

Aquest dissabte s’ha fet la presentació oficial del Brava Tour a l’Hotel Calma de Castell-Platja d’Aro, de cinc estrelles. Hi han assistit directius de tota la comarca, i també polítics com l’alcalde de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez. Ràdio Capital hi hem estat amb la presència de la nostra companya Montse Pallisé.

De moment, Ismael Kiloul ens ha avançat que estan preparant un nou projecte que no començarà fins el 2023 i que l’empresa no funcionarà tan sols durant la temporada d’estiu, sinó tot l’any.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios