11.1 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Ja es pot tornar a fer pescaturisme a Palamós

Les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19 limiten actualment la capacitat màxima a quatre persones si són nucli familiar, o a dues persones individuals per embarcació.

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

A partir d’avui mateix, Palamós torna a posar en marxa l’activitat de la Pescaturisme amb la novetat que des d’ara es podrà realitzar durant tot l’any, a excepció dels mesos de veda. La pescaturisme és organitzada conjuntament per la Confraria de Pescadors de Palamós i el Museu de la Pesca, i té com a objectiu ser plataforma de coneixement de l’activitat pesquera, dels seus professionals i dels productes pesquers del territori, així com conèixer l’aposta del sector per la sostenibilitat.

Segons s’ha informat des de l’Ajuntament, ja es poden fer les reserves per a participar a les sortides de pescaturisme a bord d’una embarcació dedicada a la captura de la gamba vermella. Aquesta és una activitat que premet compartir a bord de l’embarcació d’arrossegament “Estrella del Sur III”, dedicada a la captura de la gamba de Palamós, una jornada de treball en plena natura mentre es coneix de primera mà l’ofici de la gent del mar i el seu producte, des del respecte al medi natural.

El preu de l’activitat és de 98 € per persona, i es pot realitzar de dilluns a divendres al llarg de tot l’any, excepte durant els mesos de veda. El preu inclou també l’assegurança de responsabilitat i un àpat a l’embarcació basat en la gastronomia pròpia de la cuina de barca. Les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19 limiten actualment la capacitat màxima a quatre persones si són nucli familiar, o a dues persones individuals per embarcació.

La Pescaturisme de Palamós vol donar a conèixer de manera directa l’activitat pesquera i els seus productes a la societat com una part fonamental de l’economia primària del país, des d’una perspectiva social i cultural. Per això, l’activitat inclou també una visita a la subhasta del peix de la llotja de Palamós per veure com es comercialitza aquest, i a més una entrada al Museu de la Pesca per entendre la relació bàsica entre l’ésser humà i la mar.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies