25.2 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Ja es pot tornar a fer pescaturisme a Palamós

Les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19 limiten actualment la capacitat màxima a quatre persones si són nucli familiar, o a dues persones individuals per embarcació.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir d’avui mateix, Palamós torna a posar en marxa l’activitat de la Pescaturisme amb la novetat que des d’ara es podrà realitzar durant tot l’any, a excepció dels mesos de veda. La pescaturisme és organitzada conjuntament per la Confraria de Pescadors de Palamós i el Museu de la Pesca, i té com a objectiu ser plataforma de coneixement de l’activitat pesquera, dels seus professionals i dels productes pesquers del territori, així com conèixer l’aposta del sector per la sostenibilitat.

Segons s’ha informat des de l’Ajuntament, ja es poden fer les reserves per a participar a les sortides de pescaturisme a bord d’una embarcació dedicada a la captura de la gamba vermella. Aquesta és una activitat que premet compartir a bord de l’embarcació d’arrossegament “Estrella del Sur III”, dedicada a la captura de la gamba de Palamós, una jornada de treball en plena natura mentre es coneix de primera mà l’ofici de la gent del mar i el seu producte, des del respecte al medi natural.

El preu de l’activitat és de 98 € per persona, i es pot realitzar de dilluns a divendres al llarg de tot l’any, excepte durant els mesos de veda. El preu inclou també l’assegurança de responsabilitat i un àpat a l’embarcació basat en la gastronomia pròpia de la cuina de barca. Les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19 limiten actualment la capacitat màxima a quatre persones si són nucli familiar, o a dues persones individuals per embarcació.

La Pescaturisme de Palamós vol donar a conèixer de manera directa l’activitat pesquera i els seus productes a la societat com una part fonamental de l’economia primària del país, des d’una perspectiva social i cultural. Per això, l’activitat inclou també una visita a la subhasta del peix de la llotja de Palamós per veure com es comercialitza aquest, i a més una entrada al Museu de la Pesca per entendre la relació bàsica entre l’ésser humà i la mar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Laporta presidirà l’homenatge a Johan Cruyff a l’Hostal de La Gavina de S’Agaró

Aquest dissabte 2 de juliol a les 19:00 hores, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, juntament amb...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -