8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Roben cablejat a Bellcaire d’Empordà i gran part del municipi es queda sense telèfon ni internet

L'Ajuntament també fa una setmana que no té telèfon fix ni mòbil, ni pot realitzar cap tràmit administratiu.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Algú va robar dijous passat uns metres de cable de coure de la línia que subministra la telefonia i l’internet a les persones que no tenen fibra òptica de Bellcaire d’Empordà, fet que va provocar que gran part del municipi s’acabés quedant sense servei de telefonia fixe ni internet, segons ha informat el Diari de Girona.

Per aquest motiu, l’Ajuntament també fa una setmana que no té telèfon fix ni mòbil, ni pot realitzar cap tràmit administratiu. Segons declaracions de l’aldaldessa, Cecília Barnosell, al Diari de Girona, l’empresa Telefónica ha estat poc efectiva intentant recuperar la línia.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies