22.7 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish

Aquest divendres s’ha publicat el debut musical de Billie Eilish, aquesta jove artista que ha conquistat el cor de milers de persones que donen suport a cadascun dels temes que ha anat presentant els darrers mesos. “When we all fall asleep, where do we go?“, està format per 14 cançons, algunes de les quals s’han convertit ja en autèntiques joies musicals com ‘When the party’s over’, ‘bury a friend’ o ‘wish you were gay’.

La cantant va visitar fa poques setmanes la capital catalana exhaurint en molt poc temps les entrades pel concert, fet que va fer que canviés de sala i que de nou tornés a acabar totes les entrades. I després de confirmar una nova actuació a Barcelona a principis de setembre, de nou ho ha tornat a fer i no queda cap entrada disponible. I tot això sense sonar a les emissores de ràdio comercials ni tenir un ressò molt clar en els mitjans musicals convencionals.

Ja es comenta que el disc podria ser un dels més venuts de l’any en la seva primera setmana i que fins i tot podria superar el nou disc d’Ariana Grande. De fet Lana del Rey tenia previst publicar el seu nou treball avui mateix, però veient que hi havia aquest llançament ha decidit canviar la data (casualitat?).

El disc ja es pot adquirir a les principals plataformes digitals o escoltar sencer a Spotify.

L’entrada Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sting captiva a Cap Roig amb els seus himnes atemporals

Sting conquista el públic de Cap Roig, que es meravella escoltant en directe temes com 'Roxanne', 'Every breath you take' o 'So Lonely'.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -