14.1 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Ja tenen la foto que buscaven

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

I no és altra que la dels mossos d’esquadra apartant per la força la gent que es manifestava pacíficament. Va ser ahir a Terrassa a les portes de l’empresa Unipost. Després que durant tot el dia una “barricada” de persones, impedís al secretari judicial poder entrar a les oficines, finalment el jutge va demanar als mossos (no a la guàrdia civil) que desallotgessin l’espai per obrir pas i és clar, davant la resistència, la violència o la força, millor dit.

Aquesta és la foto que busquen des de fa temps. Després que la imatge dels mossos pugés fins als núvols per la gestió de l’atemptat, és ideal enfrontar la policia catalana amb la societat o detenint alcaldes que no vagin a declarar en aquest circ que ha muntat la fiscalia de l’Estat encapçalada per un Fiscal General, que no ho oblidem, va ser reprovat pel congrés per falta d’imparcialitat.

Falten 10 dies pel referèndum i ahir, un amic ben informat, a la pregunta de “votarem” que li vaig fer per whatsapp em va respondre: “haurem de saltar per sobre dels tanc, però sí. Votarem”. Dono per fet que era una metàfora, això dels tancs, però cada vegada és més necessari rebel·lar-se davant d’aquesta vulneració de drets civils a la que estem assistint amb la mirada impassible d’alguns als quals la història els jutjarà.

Mentrestant, només podem fer tres coses: Empaperar, resistir i votar. Davant les policies que arrenquen cartells fins i tot de balcons particulars (com va passar ahir a montgat, al Maresme) més pancartes i més cartells. Davant dels atacs polítics i mediàtics per terra mar i twitter, resistir que només falten 10 dies i el dia 1, ben aviat ben aviat, a votar. Votant sí, votant no o com diu una amiga no independentista, posant un paper a la urna amb un penis dibuixat.

Però s’hi ha d’anar. Això ja no va d’independència sí o independència no. I per acabar una mostra de dignitat política. A moià (comarca del Moianès) l’Alcalde ha donat 24 hores perquè la policia local reposi els cartells que a fer treure a la gent que els estava enganxant. Alguns n’haurien de prendre nota.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -