5 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Javi Salamero reconeix que deixar la FE Palamós li ha tret un pes de sobre

La FE Palamós va anunciar al desembre que destituïa a Salamero del seu càrrec de coordinador esportiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Javi Salamero, entrenador del primer equip del Palamós, es mostra content de poder centrar-se exclusivament al Palamós. El tècnic reconeix, en declaracions a Ràdio Palamós, que deixar el càrrec de la FE Esportiva li ha tret un pes de sobre, ja que així pot dedicar totes les seves energies en el degà.

Joan Pau Pérez, president de la FE Palamós i expresident del Palamós, va oferir el càrrec de director esportiu de la Fundació a Salamero a l’octubre, quan encara era president del degà, degut a la marxa de Gabi Gasca. El tècnic va acceptar el càrrec, però el passat desembre, la Fundació anunciava la destitució de Javi Salamero i Albert Déu, essent el primer canvi d’una reestructuració de l’organigrama tècnic de l’entitat. Quim Calls, procedent de la UE Llagostera, va ser l’escollit per a substituir-los.

Salamero va acceptar el càrrec per a ajudar a la Fundació, i poder oferir així els seus coneixements. Ara, però, se sent alleugerat i feliç de poder dedicar-se al que va venir, que era entrenar el Palamós.

El degà tanca la primera volta de la competició aquest diumenge a les 5, al Municipal contra el Llagostera B.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -