Fundació Esportiva Palamós
El nou director esportiu Quim Calls amb el directiu Jordi Rissech

La Fundació Esportiva Palamós ha destituït a Javi Salamero, coordinador dels equips de futbol base i actual entrenador del Palamós CF; i Albert Déu, director esportiu de la Fundació. Quim Calls, fins ara, responsable de la captació de jugadors de la Unió Esportiva Llagostera, assumirà la feina dels dos tècnics. Xavi Sánchez i Gregorio Galvez continuen coordinant Futbol 7 i Futbol 11 respectivament. La Fundació ho va anunciar a través de Twitter.

Aquest és el primer canvi d’una reestructuració que afecta el cos tècnic del futbol base de la Fundació. Joan Pau Pérez, president de la Fundació i expresident del Palamós CF, va oferir el càrrec de coordinador d’equips a Javi Salamero, que va acceptar sense que això afectés la seva tasca com a entrenador del degà. Albert Déu deixa el seu càrrec però continuarà vinculat a la Fundació, ja que n’és patró.

Pel que fa al Palamós CF, la Penya Sport, aprofitant que l’equip juga aquest diumenge a casa contra el Rubí, engega la campanya «Una joguina, Una il·lusió», una recollida de joguines per a què cap nen es quedi sense aquest Nadal. Per cada entrada al partit, el Palamós donarà una joguina nova.