6.3 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

Joan Carles Sànchez: “El foie és un gran desconegut nostre”

El foie com a tal té origen francès, però el xef d' "Es portal" reivindica la cuina de l'ànec com a plat típic empordanès

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Joan Carles Sànchez, xef de l’Hotel Gastronòmic Es Portal de Pals, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que el foie és un dels grans desconeguts al Baix Empordà. 

Ho ha dit en relació a les jornades gastronòmiques del foie estan a punt de començar a Pals. Les jornades uniran els restaurants Sa Punta, Sol Blanc, La Pahissa del Mas Pou i l’Hotel Gastronòmic Es Portal.

Així explicava la realitat del foie a l’Empordà:

Sánchez també ha valorat positivament la temporada gastronòmica d’hivern que s’està vivint al Baix Empordà. Assegura que entre setmana no hi ha molta feina, però els caps de setmana, sí.

A més, el restaurant d’Es Portal és un dels que formen part d’una altra campanya: els Sopars Maridats, que es farà d’aquí a tres setmanes.

Els Sopars Maridats és una iniciativa conjunta de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent i amb els Cellers de la DO Empordà. Enguany, tots aquests menús inclouran una elaboració de pa amb tomata acompanyada d’Oli de l’Empordà, que serà el fil conductor de la campanya 

Escolta l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Descobreix a Issam Alnajjar el nou fenomen a TikTok amb ‘Hadal Ahbek’

Només té 17 anys i ja és l’artista de moda a TikTok gràcies a ‘Hadal Ahbek‘, una cançó amb un ritme contagiós i un “pa para para pa” que enganxa de mala manera. El cantant que us parlem es diu Issam Alnajjar i segurament la majoria de vosaltres mai havíeu sentit a parlar d’ell. De…

Altres notícies