10.1 C
Pals
Dissabte, 4 Abril 2020

Joan Carles Sànchez: “El foie és un gran desconegut nostre”

El foie com a tal té origen francès, però el xef d' "Es portal" reivindica la cuina de l'ànec com a plat típic empordanès

El més llegit

Dues morts més a Palafrugell Gent Gran eleven a 14 les víctimes per coronavirus al Baix Empordà

Els casos es mantenen en 173, la mateixa xifra que aquest dijous, això sí, el nombre de víctimes s'ha elevat després de les dues morts a Palafrugell Gent Gran

12 morts i gairebé 175 positius en coronavirus al Baix Empordà

Més de deu víctimes amb coronavirus al Baix Empordà en un dia que les xifres de positius també augmenten en gairebé una vintena de casos

Comprova si arriben turistes a l’Empordà per Setmana Santa tot i el confinament pel coronavirus

Observa les càmeres de trànsit del Baix Empordà per veure l'estat del trànsit al minut

Quins comerços estan oberts i tenen servei a domicili al Baix Empordà?

Prop de mig miler d'establiments tenen la persiana aixecada, i una bona part d'aquests negocis estan relacionats amb l'alimentació
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut

Joan Carles Sànchez, xef de l’Hotel Gastronòmic Es Portal de Pals, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que el foie és un dels grans desconeguts al Baix Empordà. 

Ho ha dit en relació a les jornades gastronòmiques del foie estan a punt de començar a Pals. Les jornades uniran els restaurants Sa Punta, Sol Blanc, La Pahissa del Mas Pou i l’Hotel Gastronòmic Es Portal.

Així explicava la realitat del foie a l’Empordà:

Sánchez també ha valorat positivament la temporada gastronòmica d’hivern que s’està vivint al Baix Empordà. Assegura que entre setmana no hi ha molta feina, però els caps de setmana, sí.

A més, el restaurant d’Es Portal és un dels que formen part d’una altra campanya: els Sopars Maridats, que es farà d’aquí a tres setmanes.

Els Sopars Maridats és una iniciativa conjunta de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent i amb els Cellers de la DO Empordà. Enguany, tots aquests menús inclouran una elaboració de pa amb tomata acompanyada d’Oli de l’Empordà, que serà el fil conductor de la campanya 

Escolta l’entrevista sencera

Últimes notícies

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal

Lindsay Lohan torna després de 12 anys amb ‘Back to me’

L’actriu i cantant Lindsay Lohan feia 12 anys que no publicava nova música i els últims anys ha estat ocupada amb el cinema o la televisió. Fa algunes setmanes va anunciar el seu retorn amb ‘Xanax’ una peça que havia de parlar sobre la depressió, però de moment la cançó que ha presentat és ‘Back…

Niall Horan cancel·la el concert de Barcelona pel coronavirus

Niall Horan havia d’actuar el 14 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona, però ha decidit cancel·lar tota la gira que havia de fer aquest any a causa de la pandèmia de coronavirus que afecta a tot el món. El músic explica que ha estat una decisió difícil, però el més important és la…

Altres notícies