20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Jordi Soler: “La il·lusió dels llibreters és l’ànima de ‘Calonge, poble de llibres’”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Jordi Soler: “La il·lusió dels llibreters és l’ànima de ‘Calonge, poble de llibres’”
Loading
/

El projecte Calonge, poble de llibres acaba d’inaugurar 3 noves llibreries, una llibreria històrica, una llibreria especialitzada en costura i manualitats i una llibreria de temàtica de salut i natura. Per parlar sobre el creixement del projecte Calonge, poble de llibres i la propera diada de Sant Jordi, avui al Supermatí ens ha visitat l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler.

La diada de Sant Jordi és molt a prop i l’alcalde calongí no té “cap dubte que anirà bé”. S’espera una gran afluència de públic, igual que l’any passat. A la vegada, el batlle assegura que s’organitzaran actes i activitats el cap de setmana previ a Sant Jordi i durant el dia de la pròpia diada. 

 

Soler celebra que la convocatòria va tenir 22 propostes i assegura que “Calonge, poble de llibres” és un projecte que “està completament viu”. D’aquestes 22 propostes, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni en va escollir 3. Les noves llibreries de Calonge, poble de llibres són una llibreria històrica, una llibreria de costura i manualitats, i una altra de salut i natura.  

 

El projecte “Calonge, poble de llibres” està actiu durant tot l’any gràcies a les múltiples activitats, actes i presentacions de llibres. Jordi Soler assegura que la il·lusió dels llibreters i llibreteres és l’ànima de Calonge, poble de llibres

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios