17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Josep Bofill “Veure la sala plena i com el públic s’ho passa bé és la millor medicina que pot haver-hi pel cos humà.”

Corçà continua apostant pel teatre amateur i aquest març celebrarà la 10a edició de la Mostra de Teatre Amateur. Ràdio Capital va poder parlar amb Josep Bofill, regidor de cultura de Corçà. Ha explicat que aquest cap de setmana es va estrenar la mostra amb el Teatre Centre d’Arbúcies interpretant “Molta Merda”.

La primera funció va tenir molt èxit, tot i el dia acompanyat per la pluja. Aquestes mostres es representen a la Sala Municipal de Corçà, que té una capacitat d’unes 150 persones, però que es pot ampliar la venda d’entrades depenent de la demanda.

Josep Bofill assegura que una de les característiques que busquen en les propostes de la mostra és que siguin obres de comèdia.

Per seleccionar les obres que hi haurà, la Diputació de Girona fa una campanya i en fan la tria, llavors des de Corçà escullen les opcions que més s’adaptin amb el que ells estan buscant en la Mostra de Teatre Amateur. La companyia Teatre Centre d’Arbúcies són una proposta que cada any està present en les mostres de teatre amateur.

Durant la mostra també participen els més petits. El setembre passat, Corçà va inaugurar una escolta de teatre. Els nens hi van dos dies a la setmana i tots els cursos, de diferents edats, estan plens. Josep Bofill assegura que han sigut tot un èxit.

Una de les metes que volen assolir és poder crear una obra i que es pugui representar a la Mostra de Teatre.

Bofill assegura que Corçà aposta molt per la cultura, i és molt important que les companyies de Teatre Amateur tinguin un espai on representar les obres en les quals estan treballant. Corçà destina una part important del pressupost en la cultura i això s’ha pogut veure en l’evolució dels deu anys de la Mostra de teatre Amateur, on el primer any hi havia unes 30 persones de públic, i enguany, asseguren que serà tot un èxit.

- Publicitat -

Més àudios