20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Josep Xifre enceta el mandat amb majoria absoluta i presenta el cartipàs municipal

El govern municipal de Santa Cristina d'Aro ha presentat el cartipàs municipal, on Tots per Santa Cristina -que va guanyar amb majoria absoluta les eleccions municipals- ha assumit les regidories al municipi

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern municipal de Santa Cristina d’Aro ha presentat el cartipàs municipal, on Tots per Santa Cristina -que va guanyar amb majoria absoluta, que són set regidors, les eleccions municipals- ha assumit les regidories al municipi. Així, l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Xifre, ha presentat el nou cartipàs municipal durant l’últim ple que es va celebrar aquest dilluns. Cal recordar que el partit, de nova formació, va enviar a l’oposició la formació d’Esquerra Republicana de Catalunya, que va passar dels sis als dos regidors.

L’alcalde, Josep Xifre, ha assumit les competències d’administració, coordinació i secretaria, comandament Policia Municipal, governació, relacions institucionals i supramunicipals, ordenació, planejament, gestió i disciplina urbanística, polítiques de sòl i habitatge, promoció i gestió d’habitatges i llicències d’obres i activitats, entre d’altres. Eduard Vancells, que serà també primer tinent d’alcalde, s’encarregarà de les regidories de via pública i senyalització viària, protecció civil i ADF, atenció ciutadana, informació, informàtica, gestió documental, dades i comunicació.

Tina Gorina, segona tinent d’alcalde, portarà les àrees d’escola de música, cultura, patrimoni històric i artístic, biblioteca, arxiu històric i activitats de divulgació i metge rural. Clàudia Crehuet, tercera tinent d’alcalde, ocuparà les regidories de promoció econòmica, turisme, comerç i indústria, mercats a la via pública o relacions amb associacions professionals.

Sònia Rodríguez, quarta tinent d’alcalde portarà les àrees de joventut, ensenyament, relacions amb l’AFA, CEIP i IES i escola bressol. Jordi Paradeda s’encarregarà de les àrees d’esports i gestió d’instal·lacions esportives i activitats de lleure. I, finalment, Núria Rocamora portarà les regidories de la dona, de transport i mobilitat, participació ciutadana, sanitat i banc d’aliments.

Les formacions d’ERC (amb dos regidors), Guanyarem Santa Cristina des del Carrer (amb dos regidors), Junts per Santa Cristina (amb un regidor) i el Partit Socialista de Catalunya (amb un regidor) passaran a formar part de l’oposició.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -