13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Judit Lloberol: “El certificat de vacunació serà positiu per l’hosteleria, però arriba molt tard”

Avui hem parlat amb Judit Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, per parlar sobre com finalitzarà la temporada turística estival, marcada per la vacunació i la fi dels peatges.

Lloberol explica que aquest estiu ha estat molt profitós i estan molt satisfets, amb xifres molt superiors a l’any anterior, i les reserves la primera quinzena han estat excel·lents, de manera que planegen seguir amb l’activitat fins a l’octubre.

Pel que fa a turisme estranger, “va trigar en arribar, sobretot per les restriccions dels països d’origen, que no recomanaven venir”, tot i així es va remuntar i gràcies als passaports sanitaris i de vacunació s’ha pogut regular l’entrada al país i els contagis.

Quant al certificat sanitari de vacunació per accedir a bars, discoteques, etc.; Lloberol creu que és una bona mesura per protegir els turistes, però que arriba molt tard. No obstant, creu que no hauria de recaure en el sector de la restauració comprovar qui està vacunat o no, “hi ha d’haver un altre mètode”.

L’opinió de la gerent sobre els botellots i festes il·legals és que ha afectat  molt negativament la imatge de la Costa Brava, “sobretot perquè s’hauria pogut controlar molt millor”

Pel que fa a finals d’octubre, per promocionar el territori durant la temporada baixa seguiran fent les mateixes campanyes que els darrers anys, adaptant-se a les mesures pertinents.

Finalment, per la qüestió de peatges, “no crec que afecti negativament les cues de l’AP-7 a les visites de turistes locals”.

2 COMENTARIS

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios