17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Justin Bieber es retira de forma indefinida

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Justin Bieber es retira de forma indefinida

Justin Bieber ha escrit un missatge a través d’Instagram on ha explicat que no es troba bé i que vol arreglar els seus problemes interns abans de continuar professionalment. El canadenc sap que els seus seguidors volen un nou disc, però afegeix que ha fet moltes gires durant la seva adolescència i primers anys de la vintena i s’ha donat compte que cap al final de l’última no era feliç i no es mereix això, com tampoc els que paguen entrades per veure un concert divertit i enèrgic.

Bieber ha estat buscant i intentant solucionar els seus problemes i ara està concentrat a reparar d’arrel alguns dels més profunds que té per poder sostenir el seu matrimoni i ser el pare que vol ser.

El cantant explica que la música és molt important per ell, però res ho és més que la seva família i la salut. Tornaré amb un disc per caure de cul tan aviat com sigui possible i que el seu retorn serà ben gran.

 

View this post on Instagram

 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

L’entrada Justin Bieber es retira de forma indefinida ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -