10.6 C
Dissabte, 20 abril 2024

La 23ª edició de la Tramun Girona es desenvolupa en un dia perfecte per als amants de la BTT

L'experiència de Francesc Guerra el va portar a la victòria final (ja és la seva segona en aquesta Tramun) en categoria masculina. Sònia Quiroga inaugurava el seu palmarès en la categoria femenina, seguida de Gisela Biguet i Ània Fontanet.

Un recorregut amb les condicions idònies i una graella de sortida d’autèntic luxe van ser ahir diumenge, els ingredients inicials d’una de les proves de ‘mountain bike’ més exigents del món. El recorregut era maratonià, amb 77 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu i gairebé 3.000 metres de desnivell negatiu.

Sense fang ni obstacles destacats, els participants van poder gaudir d’un traçat en immillorables condicions. L’experiència de Francesc Guerra el va portar a la victòria final (ja és la seva segona en aquesta Tramun) en categoria masculina, tenint de rivals alguns dels corredors més reputats a nivell mundial. El millor gironí de la prova va ser Guillem Cassú, classificat en cinquena posició.

En la categoria femenina Sònia Quiroga inaugurava el seu palmarès en la prova, seguida de Gisela Biguet i Ània Fontanet.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...