7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

La Biblioteca de Palamós surt al carrers a l’estiu

La biblioteca de Palamós es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Durant aquest mes de juliol i fins a finals d’agost, la biblioteca de Palamós “Lluís Barceló i Bou” desdobla el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d’aquests equipaments.

La biblioteca de Palamós es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d’aquest servei ofereixen, de manera gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

La proposta té lloc durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18.30 a 20.30 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cada espai escollit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -