6.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

La Bisbal inicia una campanya per conscienciar sobre la correcta gestió dels residus municipals

L'Ajuntament adverteix que els recursos destinats a la recollida d’aquests objectes i neteja d’àrees de contenidors es podrien invertir en d’altres tasques de manteniment i projectes de millora de la ciutat

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha posat en marxa una campanya per advertir i prevenir les males conductes relacionades amb la gestió dels residus. L’objectiu és evitar la presència de bosses de residus fora dels contenidors així com d’altres objectes de grans dimensions (denominats voluminosos) a les àrees d’aportació de residus de la ciutat. L’Ajuntament explica que si aquests fets no succeïssin, els recursos destinats a la recollida d’aquests objectes i neteja d’àrees de contenidors es podrien invertir en altres tasques de manteniment i projectes de millora de la ciutat.

De fet, aquesta conducta gens cívica ni respectuosa amb els conciutadans està regulada per l’Ordenança municipal de civisme i convivència amb sancions que van des dels 90 als 900 euros. Per això, s’han col·locat cartells informatius i ben visibles a les àrees d’aportació de residu de la Bisbal.

cartell campanya residus

Des del març de 2019, existeix un servei addicional de recollida a peu de carrer dels voluminosos per a aquelles persones que no disposin del vehicle adequat per dur-los a la Deixalleria (trucant al 617 591 511 de dilluns a divendres de 8  a 14 h). Cal tenir present que tot residu que no sigui objecte de recollida selectiva (com olis vegetals, restes de poda, vidre pla, matalassos, mobles, fusta, etc.) s’ha de portar a la Deixalleria.

A més, des de l’estiu passat, l’Ajuntament de la Bisbal ha posat a disposició de la ciutadania cubells reixats de 10 litres per a la separació de la fracció orgànica així com bosses de ràfia per a paper i cartró, envasos i vidre. Si es vol obtenir aquests objectes, es pot fer la sol·licitud enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 972 640 975.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -