15 C
Pals
Dissabte, 27 febrer 2021

La Bisbal delega competències tributàries al Consell Comarcal

El més llegit

L’incendi que va cremar 378,29 hectàrees a Vall-llobrega, Forallac, Calonge i Palamós el 2014 queda impune

El jutjat penal 4 de Girona absol un acusat que s'enfrontava a 2 anys de presó i a pagar indemnitzacions d'1,2 MEUR

Detenen tres joves per destrossar una casa que ocupaven i entrar a robar a la del costat

Els Mossos els relacionen amb un assalt en una casa de colònies de Torroella de Montgrí

Vídeo: Graven dos exemplars de llúdriga a la Vall del Ridaura de Platja d’Aro

El mamífer havia desaparegut pràcticament de l'Empordà fins la seva reintroducció el 1995

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha aprovat la delegació de diverses competències en matèria de recaptació i gestió de tributs municipals al Consell Comarcal del Baix Empordà.

A partir del 15 de febrer es farà efectiu aquest traspàs de competències de les gestions i recaptació dels ingressos de contribucions especials, de l’impost sobre béns immobles (IBI), de l’impost sobre activitats econòmiques (IAE) de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM), el de la taxa de cementiri, el de la taxa de clavegueram, el de la taxa de recollida d’escombraries i la taxa del mercat setmanal.

De tal manera, per fer tràmits relacionats amb aquests impostos i taxes, cal dirigir-se a l’oficina de recaptació del Consell Comarcal: al carrer del Raig, 5 baixos. L’horari de dilluns a divendres és de 9 a 14 h. També es pot contactar telefònicament al 972 64 09 24 o per correu electrònic a recaptació@baixemporda.cat.

D’altra banda, la presentació d’instàncies relacionades amb aquests tributs, com les sol·licituds de bonificacions i exempcions, ajornaments, canvis de domicili o la devolució d’ingressos, s’haurà de fer a les oficines de registre del Consell Comarcal del Baix Empordà, ubicades al carrer dels Tarongers, 2. L’horari d’atenció al públic, amb cita prèvia, és de 9h a 14h, de dilluns a divendres.

Finalment, el pagament de la resta de tributs municipals se seguirà tramitant a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, mentre que la recaptació executiva continuarà tramitant-se al Consell Comarcal del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

ESPECTACULAR: Fotografien un grup de dofins a les illes Medes

Un grup de dofins ha sorprès les persones que navegaven aquest dijous entre les illes Medes i la costa del Montgrí, a l'Estartit

Altres notícies