23.5 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà ja té carrer 1 d’octubre

Es tracta del tram del carrer Colli Vehí situat entre l'avinguda Les Voltes i el carrer Nou on hi ha les Escoles Velles

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

És el resultat del procés participatiu endegat el passat 9 de juliol i que va finalitzar diumenge. La votació s’ha realitzat a través de la plataforma de participació ciutadana online habilitada per aquest efecte, i han emès el seu vot 252 persones, el que representa un 2,84% de les 8.885 autoritzades. De elles 158 han votat per aquest espai en el que l’1 d’octubre de l’any passat s’hi concentrar una gran gentada per defensar el dret a vot en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

L’opció alternativa que inicialment l’equip de govern proposava a la ciutadania era la plaça de davant de l’Ajuntament que és una extensió de la plaça del castell, però finalment els participants s’han decantat pel carrer Coll i Vehí. El canvi es presentarà a l’aprovació del plenari de dimarts, 31 de juliol on previsiblement quedarà definitivament aprovat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -