29.4 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

La Bisbal homenatja l’Avi Jacupo quan s’acompleix un any del seu traspàs

Serà diumenge 7 a les 6 de la tarda al Teatre Mundial amb un festival de música en directe amb finalitats benèfiques

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El 7 d’abril farà un any exacte que Jaume Culleres Pol, a qui tothom coneixia com l’Avi Jacupo va traspassar, víctima d’un càncer. Per aquest motiu, molts amics han organitzat un homenatge amb protagonisme absolut de la seva principal afició, la música en directe. L’acte comptarà amb l’apadrinament dels “Escuts Solidaris”, per tal de poder destinar tota recaptació a l’hospital San Joan de Déu i lluitar contra la malaltia que va matar l’avi, i  en la seva vesant més dolorosa, com son els afectats infantils.

Avi Jacupo

Jaume Culleres, l’Avi Jacupo va ser un personatge singular. Va néixer a Gils del Cantó, un poble molt petit de la província de Lleida, però d’infant la família va anar a viure a Manresa. Després viuria a Andorra, Mollet del Vallés, Girona i finalment la Bisbal. Va treballar en mil i un oficis, representant de rellotges, cambrer i copropietari del bar Bon Dia, transportista…Precisament i gràcies a aquesta darrera faceta laboral, l’any 2007-2008 va conèixer a Pere Molina, el director de Ràdio Begur a qui cada setmana portava material discogràfic a través de l’empresa MRW de la que feia de repartidor. Li va comentar que feia algun escrit pel diari La Proa de Palamós i un seguiment de les cobles i orquestres que actuaven a les festes majors. En Pere Molina li va proposar de fer una agenda amb entrevistes als grups o cobles i així va ser que Jaume Culleres es va incorporar a la gran família de la ràdio. L’Avi Jacupo tenia dues grans aficions, la música en directe i la fotografia, i era absolutament inevitable trobar-te’l en tots els actes culturals de la Bisbal, amb la càmera sempre a punt i la bonhomia a flor de pell en tot moment.

Avi Jacupo

Francesc Cabello és un dels organitzadors de l’acte

 

Excel·lent persona i molt estimat per tothom a la Bisbal, de ben segur que allà on sigui gaudirà de l’espectacle que els seus amics li han preparat per diumenge i li agradarà veure’ls-hi enllà

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell d’Aro iniciarà la nova temporada expositiva amb obres pictòriques de Joan Mateu

L'exposició es podrà visitar del 13 d'agost al 25 de setembre al Castell de Benedormients
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -