12.6 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

La Bisbal organitza unes jornades per visibilitzar la salut mental

Les jornades tenen el lema "Salut mental i benestar: una prioritat global", i es faran la setmana que ve, del 9 al 17 de desembre. La programació està formada per vuit propostes diferents per a totes les edats, per a professionals i per a la ciutadania.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha organitzat unes jornades sobre salut mental, amb l’objectiu de visibilitzar i oferir coneixement sobre el tema. Les jornades tenen el lema “Salut mental i benestar: una prioritat global”, i es faran la setmana que ve, del 9 al 17 de desembre. La programació està formada per vuit propostes diferents per a totes les edats, per a professionals i per a la ciutadania.

Algunes de les activitats previstes són una conferència sobre el benestar emocional en la vellesa, un taller de pintura relacionat amb la salut mental o una taula rodona per a persones joves, entre altres. Les activitats es faran en col·laboració amb altres institucions o organitzacions com el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil del Baix Empordà, el Consell Comarcal, la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu i l’entitat d’atenció a persones amb discapacitats psíquiques El Trampolí.

A més, aquestes activitats es faran en diferents punts de la Bisbal com el Teatre Mundial o les Escoles Velles. Tots els detalls sobre horaris i ubicacions es poden veure en el programa de les jornades a continuació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -