9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Mont-ras torna a comptar aquest Nadal amb la Mostra de Pessebres i Diorames

El calendari compta amb una gran varietat d'activitats. Començaran a partir del divendres 3 de desembre amb la inauguració de la XVIII Mostra de Pessebres i Diorames, entre d'altres actes, a les 19h a la plaça de l'Ajuntament.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Mont-ras ha publicat el calendari sencer d’activitats per aquest Nadal. Demà, divendres 3 de desembre, a les 19h a la plaça de l’Ajuntament (en cas de pluja, a la Sala d’Exposicions del 2n pis de l’Ajuntament), s’inaugurarà la XVIII Mostra de Pessebres i Diorames, s’entregaran els premis del quart concurs de postals de Nadal i es farà un homenatge a la Maria Martínez López “la Maria castanyera”.

A partir de dissabte 4 de desembre a la Sala Polivalent Ajuntament, estarà allà la XVIII Mostra de Pessebres i l’exposició de les postals del concurs. Diumenge 12 se celebrarà el 14è Torneig de Nadal de Bitlles Catalanes i hi haurà un Festival de Nadal de Patinatge Artístic. Posteriorment, el dimecres 15, dijous 16 i divendres 17, es farà el Taller “vine a decorar el pal del Tió”, pel qual hi ha places limitades i s’ha d’escollir el dia i el torn i reservar l’entrada del 6 al 12 de desembre a www.mont-ras.cat. Aquella setmana finalitzarà amb un Tió solidari en benefici de la Creu Roja el dissabte 18, amb inscripció prèvia per WhatsApp al 630 545 350 fins el 15 de desembre. I diumenge 19 es farà la 2a Prova del campionat de Catalunya Radiocontrol de Mont-ras i la Gran Quina del Pagès i la Pagesa.

Per acabar el mes de desembre, dimecres 22 hi haurà un Concert de Nadal de la comunitat romanesa “Grupul Maramuresu” amb nadales i cançons típiques romaneses de Nadal; divendres 24 comptarà amb la Missa del Gall a les 19h a l’Església de Sant Esteve; i dilluns 27 hi haurà el Patge Reial amb la recollida de cartes pels Reis Mags d’Orient.

Finalment, el gener tindrà com a activitats, en primer lloc, dimarts 4, l’Hora del conte amb “Contes Nadalencs”, i tot seguit hi haurà un Taller de fanalets. Dimecres 5, a les 17h, es farà la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient i, a les 19h, hi haurà l’arribada i recepció als Reis Mags a l’Església de Sant Esteve. Per acabar, el diumenge 30 de gener a les 19h a la Sala Polivalent, es farà la Cloenda XVIII Mostra de Pessebres i Diorames; Entrega dels premis del 2n Concurs d’ornamentació de Nadal; i la Recollida de postals del 4t Concurs de postals de Nadal de l’Escola.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -