13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura una nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l'entitat té repartides pel territori gironí

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana ha inaugurat la seva nova oficina a Palamós. La voluntat és potenciar l’atenció de la Cambra a la zona del Baix Empordà, ja que fins al moment només disposaven d’una altra oficina a Sant Feliu de Guíxols. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del president de l’entitat, Martí Casanovas, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i el President del Consell General de Cambres de Catalunya, Antoni Quintana.

Amb aquesta expansió es busca l’especialització a la zona per tal de donar assessorament i gestionar els habitatges d’aquells propietaris que vulguin llogar o vendre el seu immoble. Aquesta oficina també serà un lloc de referència on els propietaris podran fer el dipòsit de la fiança obligatòria dels contractes de lloguer a l’INCASÒL. També s’hi oferirà assessorament i gestió de Comunitats de Propietaris.

Martí Casanovas reconeix que Palamós és un municipi amb una “gran vitalitat” econòmica i empresarial, i apunta que han vist necessari oferir els serveis de la Cambra de la Propietat en aquesta zona. Cal recordar que la Cambra de la Propietat és un organisme sense ànim de lucre que ofereix una varietat de serveis relacionats amb la gestió de la propietat i de defensa institucional, tal com explica Casanovas.

El president de l’entitat reconeix que l’arribada d’aquests serveis a Palamós pot ser més necessari que mai amb l’arribada, per exemple, de l’última llei d’habitatge. En referència a aquesta llei, Martí Casanovas apunta que “s’està produint l’efecte contrari al desitjat”. A més, reconeix que molts habitatges que abans es destinaven al lloguer anual ara es destinen al lloguer vacacional, aspecte que afecta el teixit social dels diversos municipis afectats.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, considera que l’arribada d’aquesta oficina de la Cambra de la Propietat a Palamós és un fet important i col·loca al municipi al territori. “A part d’ajudar de manera general a propietaris i a llogaters, l’ajuda de la Cambra pot ser especialment positiva pels petits propietaris”, reconeix l’alcalde.

Amb la nova incorporació, la Cambra de la Propietat Urbana ja compta amb un total de sis oficines distribuïdes pel territori. Les poblacions són Girona (amb dues oficines), Figueres, Olot, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -