19.8 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

La cia de dansa CobosMika i el músic Santiso presenten ‘Inanna’ a Palafrugell

Inanna és el nom de l'espectacle de la companyia de dansa CobosMika i el títol de l'àlbum que el compositor Santiso ha creat.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Deessa sumèria, que s’ha anat adaptant, a través de les diferents cultures i temps fins als nostres dies, representa un viatge des de la llum cap al més profund de la foscor, cap a les nostres pors i ombres, que també formen part de nosaltres.

Inanna és el nom de l’espectacle de la companyia de dansa CobosMika i el títol de l’àlbum que el compositor Santiso ha creat. Divuit composicions instrumentals que barrejen i i experimenten amb diferents estils que ens fan viatjar per diverses emocions, classificades en dos grans grups antagònics: la foscor, amb emocions com la por, l’horror, el misteri, l’intriga o el suspens, i la llum, on l’artista vol transmetre esperança i sentit positiu. La coreografia de Peter Mika, director de CobosMika Company, és una peça amb un llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós, que combina la dansa amb la improvisació i afegeix elements de les arts marcials i el teatre físic.

La presentació tindrà lloc al Teatre Municipal de Palafrugell el divendres 6 de maig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -