11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

La Comissió d’Urbanisme de Girona decideix dijous si es farà l’estació d’autobusos de la Bisbal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest dijous s’espera que la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona aprovi definitivament el pla espacial urbanístic de la nova estació d’autobusos, després que el ple de l’Ajuntament de la Bisbal el modifiqués a causa dels requeriments que va posar la Comissió. En concret, el pla especial abastava terrenys més enllà dels pròpiament destinats per a equipaments. La Comissió també va demanar que s‘exposessin al públic els convenis de cessió amb els propietaris dels terrenys, i que es modifiqués la regulació, la normativa i els paràmetres urbanístics.

La nova estació serà a prop del CAP, amb forma linial cap a la carretera de Cruïlles. Es preveu que estigui habilitada per a quatre autobusos, i una fila d’aparcament de vehicles dels usuaris, dos vials laterals per l’entrada i sortida dels autobusos.

Es preveu que la Generalitat liciti a finals d’any la construcció de l’estació i que el setembre de 2018 es pugui inaugurar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -