Resultats dels partits del 30 de setembre

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A banda de la primera victòria del Palamós (1-2), aquest dissabte han tingut lloc diverses competicions amb presència baixempordanesa.

També en futbol, l’equip juvenil del Palamós suma la seva quarta victòria (4-2) i es consolida a la quarta plaça

Sis jornades, quatre victòries. El debut dels juvenils palamosins a la Lliga Nacional Juvenil és impecable. En aquesta ocasió, es va desfer del CE Manresa a l’Estadi Municipal. Raúl Álvarez marcava els dos gols inicials, al minut 22 i 30 respectivament, però el manresà Marcel Bellido responia amb un gol al 31′ per retallar distàncies al marcador. A la segona part, Xavier Germán marcava el tercer del Palamós (50′) i, onze minuts més tard, els baixempordanesos deixaven llest per sentència el matx amb el quart gol, obra d’Enric Genís. Els manresans marcaven el segon al 89′. Així doncs, els juvenils tanquen la sisena jornada en quarta posició amb 12 punts. Aquest dissabte, visitaran el camp del filial del Nàstic de Tarragona (16h).

En bàsquet, cara i creu: el Bisbal Bàsquet coneix, per fi, la victòria i ho fa a casa contra Les Franqueses (58-44), mentre que el Multiserveis-Club Esportiu Palamós continua sense aixecar cap i acumula tres derrotes (78-62)

Els bisbalencs sumen la primera victòria en tres jornades i ja és novè a la taula. El dissabte visitarà la pista del Cabrera, que és desè. Serà a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa al Palamós, va perdre a domicili contra el Ramon Llull. Així doncs, aquesta és la tercera derrota dels baixempordanesos, que ja són a la zona de descens en quinzè lloc. Els palamosins buscaran la primera victòria, a casa, aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda contra L’Escala, que és cinquè.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...