13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

La Corxera afirma que ja té operaris “treballant” per resoldre les incidències de l’aigua de la piscina

Des de l'empresa demanen "una mica més de paciència" i esperen "que aquesta setmana el servei tècnic ho resolgui definitivament"

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La piscina municipal de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols ha explicat en un comunicat que “tenim operaris treballant per resoldre les incidències que han provocat que no arribem a les temperatures de confort”. Des de l’empresa que gestiona el servei, Llop Gestió Esportiva, admeten que “canviar la producció tèrmica amb combustibles fòssils mitjançant gas, a producció tèrmica elèctrica mitjançant bombes de calor amb aerotèrmia, sense tancar el servei, és molt complex”.

Aquesta resposta arriba després que l’Aquàtic Club Xaloc, entitat que fa ús d’aquestes instal·lacions, hagi reclamat solucionar els problemes amb la temperatura de l’aigua i la humitat de la piscina municipal.

L’empresa admet que les temperatures normatives s’han de situar entre els 24 i els 30 graus en els vasos de la piscina i la d’ambient 1 o 2 graus per sobre de la temperatura de l’aigua del vas principal. Reconeixen també que per normativa, la humitat ha de ser inferior al 65%. “Som conscients que, tot i estar en normativa, els paràmetres de confort no són els adients”, apunten des de l’entitat gestora.

Per això, demanen “una mica més de paciència” i esperen “que aquesta setmana el servei tècnic ho resolgui definitivament”. Tot i això, l’AC Xaloc no ha desconvocat la concentració d’aquest dijous i hi han assistit una cinquantena de persones per demanar que se solucionin els problemes sobre la temperatura i la humitat de les instal·lacions.

Protesta AC Xaloc_20240215
Protesta de l’AC Xaloc d’aquest dijous

El president de l’AC Xaloc, Josep Maria Esteva, reconeix que ja fa mesos que la temperatura de l’aigua no és la correcta “i es troba per sota del que seria habitual en una piscina coberta”. Han demanat informació a piscines cobertes de la zona i la temperatura es troba per sobre els 27 graus.

“Nosaltres volem que els nostres nedadors puguin fer el seu entrenament sense passar fred”, admet Esteva. El president de l’entitat reconeix que alguns nedadors no venen a entrenar pel fred i, d’altres han deixat el club. De moment, estan esperant per reunir-se amb l’entitat gestora de la piscina municipal per posar solució a la problemàtica.

L’AC Xaloc reclama solucionar els problemes d’humitat i de temperatura de l’aigua de la Piscina La Corxera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -