L’Ajuntament de Palafrugell està a l’espera que la Generalitat respongui la crida que li ha fet sobre la construcció a Aigua Xelida. El consistori va fer una petició d’assessorament per saber com procedir després d’haver aturat la tramitació de la llicència urbanística al constructor de les edificacions després que aquests comencessin a talar arbres sense permís.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha explicat en una entrevista al Supermatí que esperen tenir resposta del govern al febrer, conjuntament amb una guia que els indiqui si hi ha més projectes al municipi que es poden aturar.

Piferrer nega que sigui una urbanització que va rebre permisos al franquisme ni als anys 60 o 70. “És un POUM aprovat als anys 2000”, ha dit. I ha afegit que “si el 2014 hagués hagut el moviment ciutadà que hi ha ara, segurament no s’hauria aprovat”.

“La densificació urbanística és un dels mals que la democràcia ha fet a Palafrugell”, ha criticat Piferrer, en referència a Tamariu i a la muntanya de Sant Sebastià.

Escolta l’entrevista sencera