8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

La fàbrica Tauler es reforma per convertir-se en allotjament turístic

Aquest edifici de finals del segle XIX està inclòs en el catàleg de béns patrimonials de Palamós

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La històrica fàbrica Tauler, situada a la cantonada dels carrers d’Enric Vincke i del President Macià de Palamós, es convertirà en allotjament turístic amb serveis comuns. L’edifici data de finals del segle XIX i era dedicat a les manufactures del suro.

Segons informa Ràdio Palamós, l’Ajuntament va concedir llicència d’obres el mes de gener passat i la renovació ja ha començat. Com que l’antiga fàbrica Tauler està inclosa en el catàleg de béns patrimonials del municipi, qualsevol reforma que s’hi faci s’ha de sotmetre a unes condicions. Així ho va explicar a Ràdio Palamós la regidora de Patrimoni, Maria Puig.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies