19.3 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

La façana de l’Ajuntament de Begur ja llueix nou aspecte

Aquests treballs formen part de la primera fase del projecte de rehabilitació de l’edifici consistorial

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest mes d’agost l’Ajuntament de Begur ha donat per finalitzades les obres d’arranjament i pintura dutes a terme a la façana principal de la casa consistorial.

L’actuació ha consistit en el repicat, sanejat i consolidació de la totalitat del revestiment del paraments verticals i horitzontals inferiors de balcons i cornises; en el repicat, sanejat i consolidació de la totalitat del revestiment del frontal del balcó; el fregat d’òxid superficial, neteja i pintat de les baranes metàl·liques; i el revestiment de les façanes.

En paral·lel, també s’han executat feines de pintura de baranes, reixes i finestres de la façana principal.

Jordi Carreras, regidor d’Obres i Manteniment, destaca que “aquesta era una actuació imprescindible per a resoldre els desperfectes superficials i estructurals que presentava aquesta porta d’entrada a l’edifici de l’Ajuntament, i poder garantir així la seguretat, el manteniment i l’estabilitat de la infraestructura”.

Els treballs han tingut un cost de 29.187,62€ (IVA inclòs) i formen part de la primera fase del projecte de millora i rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -