25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

El programa Vi a Pals arriba aquest cap de setmana

Es podran fer tastets dels vins de 12 cellers diferents

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi de Pals acull aquest cap de setmana Vi a Pals, entre el 24 i el 26 d’agost, des de les 19 a mitjanit al pati de Ca la Pruna. Alhora, hi haurà altres activitats, com música en directe i exposicions vinculades al món vitivinícola.

A la fira hi participaran 12 cellers que oferiran una àmplia varietat de vins negres, blancs, rosats, afruitats i secs. Cada tastet oscil·larà entre el preu de dos a cinc euros.

En referència a les exposicions, la primera és un recull de fotografies de la Fundació Remença XXI, que permet veure les diferents modalitats de vi que hi ha a Calonge i Sant Antoni. Aquesta es podrà visitar entre avui mateix i el 31 d’agost, d’11 a 13h i de 17:30 a 21h. La segona és una presentació videogràfica sota el títol de “Vinyataires de Pals… els últims?”, de Ramon Carreras. Aquesta només estarà oberta els mateixos dies que la fira i seguirà els mateixos horaris que el recull de fotografies.

La tradicional Fira de Vins i Caves de Catalunya que organitzava Pals, però, passa aquest any, en la seva trenta-vuitena edició, a celebrar-se a Palafrugell, i tindrà lloc el cap de setmana vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -