22.8 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

La Fira del Circ al carrer de la Bisbal programa 65 espectacles i aposta per la qualitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Una quarantena de companyies participaran a la 22ena edició de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, del 14 al 16 de juliol. Els organitzadors han programat més d’una seixantena d’espectacles i es fixen com a objectiu continuar creixent en qualitat, enlloc de fer-se més gran. Aquesta aposta passa per programar actuacions de primer nivell i mantenir les activitats consolidades, com l”Espai fira’ i la ‘Fira Bar’, on es podran veure espectacles de petit format. També es mantenen els tallers i les actuacions de diverses escoles de circ. La meitat de les companyies són catalanes i també n’hi haurà de la resta d’Espanya, així com de països com França, Itàlia o l’Argentina. Un any més, els visitants podran descarregar-se una aplicació per a mòbils que permetrà veure en temps real els aforaments i evitar aglomeracions.

L’any passat, la Fira del Circ al carrer va rebre 33.000 visitants. L’estudi realitzat per l’Ajuntament de La Bisbal xifra l’impacte econòmic en uns 650.00 euros. Això suposa que per cada euro invertit en l’esdeveniment, el municipi en rep 23 de tornada. A més, es van crear una dotzena de llocs de feina. La fira té un pressupost de 118.000 euros. L’Ajuntament n’aporta una tercera part, mentre la Diputació, la Generalitat i el ministeri de Cultura sumen un 45 per cent. La resta prové de recursos propis que s’aconsegueixen a través de la venda d’entrades, samarretes, publicitat i mecenatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós crea una taula interreligiosa

La seva finalitat és aconseguir crear un espai de trobada entre les diferents comunitats religioses de Palamós perquè puguin intercanviar dubtes, problemes i coneixements d’interès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -