12.6 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

La Fundació ICSuro fa balanç del 2022

L’ICSuro ha incrementat un 21% les analítiques realitzades al Cork Center Laboratory I ha participat en 15 projectes d’R+D+i de 12 països diferents

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) informa que ha tancat el 2022 amb unes xifres positives, destacant l’increment del 21% de les analítiques per a les indústries tapera i vitivinícola realitzades al Cork Center Laboratory respecte l’any anterior. Aquest augment en les analítiques realitzades al laboratori és un indicador de l’interès crescent que està generant el sector surer, i de la necessitat de les indústries tapera i vitivinícola de disposar de les dades i informació precises per a la millora de la qualitat dels seus productes.

A més, la Fundació ha realitzat el Balanç del Bé Comú, un procés d’autoavaluació per minimitzar l’impacte social, ambiental i econòmic de l’entitat en consonància amb la sensibilitat ambiental del sector surer. Aquesta iniciativa demostra el compromís de la Fundació amb la sostenibilitat i la transparència, i la seva voluntat de fer front a les problemàtiques ambientals i socials del sector.

El departament d’R+D+i s’ha reafirmat com un dels puntals de la fundació treballant amb quinze projectes amb partners de dotze països diferents i col·laborant amb 47 empreses i centres de recerca externs. Aquesta col·laboració internacional ha permès una major innovació i millora en les tècniques d’elaboració del suro, i ha contribuït a la difusió de les aportacions de la Fundació a nivell mundial.

A més, s’ha fet formació a més de tres-centes persones dels àmbits de l’enologia, la sumilleria o el disseny i s’ha assessorat una vintena de persones que han presentat noves iniciatives relacionades amb el suro. Aquesta formació ha permès la capacitació de professionals del sector, i ha contribuït a la millora de les competències dels treballadors del sector surer.

A nivell digital, s’han rebut 16.700 visites al web i s’ha incrementat el nombre de seguidors a totes les xarxes socials de l’ICSuro. Aquest augment en les visites al web i en els seguidors a les xarxes socials indica un augment en la difusió i la visibilitat de la Fundació, i un major interès per les seves iniciatives i activitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Així preveu invertir la Generalitat al Baix Empordà aquest 2023

L'ampliació del CAP de Palafrugell, la nova Escola Fanals a Castell-Platja d’Aro, la nova Escola Vall-Llobrega o la Reforma de l’Institut la Bisbal són només algunes de les inversions previstes a la comarca
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -