18.9 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

La Fundació Jordi Comas organitza una jornada per captar talent en el sector turístic

La tercera edició del TTM vol contribuir a consolidar un pacte per promoure el talent en el sector turístic a Catalunya i acabar sent un referent per a altres destinacions turístiques

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous, la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (UdG) serà la seu de la tercera edició de la jornada de Tourist Talent Management (TTM). La tercera edició del TTM vol contribuir a consolidar un pacte per promoure el talent en el sector turístic a Catalunya i acabar sent un referent per a altres destinacions turístiques.

Cal apuntar que aquesta tercera edició aterra a Girona després d’haver-se celebrat a Barcelona i Lloret de Mar, i l’organitza la Fundació Jordi Comas Matamala de manera conjunta amb CETT Fundació i la Fundació Climent Guitart. La Fundació Jordi Comas Matamala ha decidit que la Facultat de Dret de la Universitat de Girona sigui la seu d’enguany, i la jornada se celebrarà sota el títol “Satisfacció i motivació en el món laboral: experiències i estratègies en el sector del turisme i l’hostaleria”.

El TTM -que moderarà Jordi Grau, periodista i president de la junta de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya- té com a objectiu facilitar un espai d’aprenentatge i de col·laboració per a professionals i estudiants de turisme i hostaleria, per a explorar, debatre i aplicar estratègies motivadores per fer atractiu treballar en aquest sector, fonamental per l’economia del nostre país.

La jornada està enfocada a comprendre les bases fonamentals del benestar laboral, abordar reptes específics en la seva implementació, compartir innovacions d’èxit i posar l’accent en els desafiaments i requeriments presents i de futur. Tot plegat amb l’objectiu de fidelitzar el talent.

Imatge destacada: Fundació Climent Guitart.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -