14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

La Fundació Jordi Comas premia Carmen Thyssen per la seva tasca en la dinamització turística de la Costa Brava

La Fundació farà entrega dels guardons el proper divendres 10 de maig a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro. La baronessa serà reconeguda per reforçar l'oferta cultural de la Costa Brava.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La baronessa Carmen Thyssen rebrà el Premi T que atorga la Fundació Jordi Comas Matamala a diferents figures que han fet que el turisme sigui un sector de futur i de qualitat des de diferents àmbits socials.

Enguany la cerimònia d’entrega de premis se celebrarà el proper divendres dia 10 de maig  a les 8 del vespre a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro. També seran guardonats el catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona Joan Cals i el restaurador Eduard Gascons. Els Premis T fan referència a les paraules Turisme i Transversalitat i donen reconeixement a aquelles personalitats que han contribuït al desenvolupament del turisme de qualitat.

La baronessa Thyssen rebrà el Premi T per haver dinamitzat el sector turístic de la Costa Brava i, alhora, reforçar l’oferta cultural de la zona cedint de forma permanent una part de la seva col·lecció de pintura per exposar-la a Sant Feliu de Guíxols. Gràcies a aquesta iniciativa el municipi preveu la creació ó d’un museu de primer ordre.

L’any 2015 es va crear la Fundació Jordi Comas Matamala per iniciativa privada i col·lectiva per rendir homenatge al llegat de Jordi Comas Matamala i continuar-lo pel desenvolupament del turisme a la Costa Brava, tal i com ell va fer al llarg de la seva vida.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -