15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

La Fundació Jordi Comas premia Carmen Thyssen per la seva tasca en la dinamització turística de la Costa Brava

La Fundació farà entrega dels guardons el proper divendres 10 de maig a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro. La baronessa serà reconeguda per reforçar l'oferta cultural de la Costa Brava.

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La baronessa Carmen Thyssen rebrà el Premi T que atorga la Fundació Jordi Comas Matamala a diferents figures que han fet que el turisme sigui un sector de futur i de qualitat des de diferents àmbits socials.

Enguany la cerimònia d’entrega de premis se celebrarà el proper divendres dia 10 de maig  a les 8 del vespre a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro. També seran guardonats el catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona Joan Cals i el restaurador Eduard Gascons. Els Premis T fan referència a les paraules Turisme i Transversalitat i donen reconeixement a aquelles personalitats que han contribuït al desenvolupament del turisme de qualitat.

La baronessa Thyssen rebrà el Premi T per haver dinamitzat el sector turístic de la Costa Brava i, alhora, reforçar l’oferta cultural de la zona cedint de forma permanent una part de la seva col·lecció de pintura per exposar-la a Sant Feliu de Guíxols. Gràcies a aquesta iniciativa el municipi preveu la creació ó d’un museu de primer ordre.

L’any 2015 es va crear la Fundació Jordi Comas Matamala per iniciativa privada i col·lectiva per rendir homenatge al llegat de Jordi Comas Matamala i continuar-lo pel desenvolupament del turisme a la Costa Brava, tal i com ell va fer al llarg de la seva vida.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies