28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

La Fundació “la Caixa” col·labora amb la Fundació Jordi Comas Matamala per a accions socials

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació “la Caixa”, mitjançant CaixaBank, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Jordi Comas Matamala per impulsar activitats de caràcter social al territori gironí. La principal activitat d’aquest any ha estat el Campus d’Ocupabilitat per a setze joves extutelats i els seus vuit monitors.

Aquest campus s’ha dut a terme durant el primer trimestre de l’any amb l’objectiu de formar professionalment aquests joves en els àmbits de l’hoteleria i la restauració. Aquesta formació s’emmarca dins del projecte Joves Futur+ de la Fundació Barça, que compta amb el suport de la Fundació “la Caixa”.

Els participants, joves extutelats d’entre 18 i 25 anys de set entitats socials diferents, ja no reben la tutela de l’Administració per haver assolit la majoria d’edat. Aquest programa d’inserció sociolaboral afavoreix la inclusió professional i social d’aquests joves, proporcionant-los un acompanyament integral i individualitzat que facilita una emancipació plena i els permet aspirar a un futur amb dignitat.

El campus ofereix formació intensiva i pràctica en un entorn real de feina, treballant en diversos àmbits de l’hoteleria com servei de sala, neteja, jardineria i manteniment. L’objectiu és que els joves experimentin el dia a dia d’una empresa hotelera, adquireixin hàbits laborals i posin a prova les seves habilitats per a una possible ocupació en el sector.

CaixaBank, amb la seva extensa xarxa d’oficines, identifica les necessitats més urgents i properes de cada territori, canalitzant les ajudes de la Fundació “la Caixa” per respondre a aquestes necessitats. Durant el 2023, es van donar suport a gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -