13.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

La Gauss Sonata de Luis Fonseca estrenarà mundialment a l’Espai Ridaura

Dissabte 11 de maig la Primavera a l'Espai acollirà el concert, que anirà a càrrec del violinista Alejandro Bustamante i el pianista Enrique Bagaría

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’espectacle “La primavera a l’Espai” a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, acollirà l’estrena mundial de la Gauss Sonata de Luis Fonseca, el proper dissabte 11 de maig a les 20h. El violinista Alejandro Bustamante i el pianista Enrique Bagaría, dos noms mol timportants de la música clàssica espanyola, seran els encarregats d’interpretar l’obra del compositor brasiler, qui ja ha confirmat assistència. 

L’esdeveniment ha aixecat molta expectació, ja que Bustamante i Bagaría també interpretaran altres obres tradicionals com la Sonata Primavera de Ludwig van Beethoven o la monumental sonata de César Franck.

Tant el violinista Alejandro Bustamante com el pianista Enrique Bagaría han estat guardonats en diferents concursos i acrediten una reconeguda trajectòria com a solistes i músics de cambra, i destaquen com a grans propulsors de la música contemporània.

Del currículum d’Alejandro Bustamante cal destacar que va ser guanyador -per unanimitat- del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya tant en la modalitat de Música de Cambra (2005) com en la d’instruments d’arc (2008). El violinista madrileny, que també va rebre el Premi Revelació Artística dels Premis Cultura Viva 2015, actualment exerceix com a professor de música de cambra en el Conservatorio Superior de Música de Castilla y León (Salamanca) i de violí en el Centro Superior Progreso Musical de Madrid.
Bagaría és format al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, reconegut internacionalment i ha sigut  guanyador de la 52a edició del Concurs Internacional Maria Canals, una fita que feia 40 anys que no aconseguia cap espanyol. Igual que Bustamante, Enrique Bagaría també imparteix classes. Actualment és docent en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, i anteriorment també havia exercit en el Conservatori Superior de Música d’Aragó (Saragossa).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -