16.5 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

La Junta Directiva del Palamós aclareix la substitució de Joan Bayona i fitxa l’Àlex Santoro

Els representats de l'entitat palamosina han volgut mitigar la polèmica dels tweets en què Bayona explicava que el club havia mentit sobre les raons per la seva substitució. A més, també han confirmat el fixatge del interior esquerra Àlex Santoro procedent del Llagostera B

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Junta Directiva del Palamós CF aclareix la destitució de Joan Bayona i afirma que el club sempre tindrà les portes obertes per “l’etern capità” palamosí. A més, també ha confirmat el fixatge del interior esquerra Àlex Santoro procedent del Llagostera B.

Els representats de l’entitat palamosina han volgut mitigar la polèmica dels tweets en què Bayona explicava que el club havia mentit sobre les raons per la seva substitució. Per això, l’equip d’en Joan Pau Pérez han reconegut que el seu tweet amb la publicació de la incorporació de Pedro Moreno com a nou tècnic de porters del club generava confusió i han aclarit que el nou tècnic arlequinat Javi Salamero volia comptar amb el seu propi entrenador de guardametes, en aquest cas Pedro Moreno, i que també, Moreno ara es farà càrrec de la preparació dels porters del Juvenil i un equip Infantil dels palamosins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós acollirà demà dissabte la 2a edició de la Fira del Disc Antic

L'activitat comptarà amb un total de 25 expositors d’arreu de Catalunya i és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's. L'activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava, i que durant tota la jornada punxaran música.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -