La línia de mitja tensió que ressegueix 520 metres de l’Avinguda Fenals fins el carrer Amadeus Mozart, a Platja d’Aro, serà soterrada. Es tracta d’una doble línia de cables de 25.000 volts que arriben als transformadors elèctrics i distribueixen electricitat als habitatges, i que alhora passen per sobre d’un bosquet, diversos carrers i un parc infantil.

L’objectiu del projecte és apartar el cablejat de l’espai públic, principalment a causa de l’impacte visual. Tot i que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro assegura que ara per ara no existeix una amenaça significativa, la memòria de les obres especula que la infraestructura actual podria resultar potencialment perillosa. Josep Maria Solé, regidor d’urbanisme, veu aquestes obres com una millora de l’entorn urbà.

Les obres no estan previstes fins després de l’estiu i es calcula que duraran prop de 3 mesos. Solé insisteix en que no afectarà els veïns de manera significativa ni es tallarà el trànsit, encara que la intervenció podria travessar algun carrer transversal.