1.2 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

La ministra justifica les llicències per pescar corall basant-se en “coneixements científics”

Isabel García Tejerina anuncia al Senat que treballen per prohibir la pesca de corall vermell a totes les aigües de menys de 50 metres de profunditat

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient d’Espanya, Isabel García Tejerina, ha justificat la concessió de llicències per pescar corall vermell perquè es basa “en un sòlid coneixement científic”. Ho ha dit en una intervenció al Senat i com a resposta a la pregunta que ha formulat el grup d’Esquerra Republicana.

La ministra ha dit que a les zones exteriors, a partir del cap de Begur fins a Arenys, el corall vermell “no està especialment amenaçat”, perquè l’activitat pesquera ha estat “històricament menor”.

A més, ha anunciat que el govern espanyol “s’ha reforçat el protocol d’inspecció i el control per fer el seguiment” de la pesca de corall “i el control per evitar el furtivisme”. I ha anunciat que treballen per prohibir qualsevol pesca de corall per sobre dels 50 metres de profunditat abans d’acabar 2018.

De totes maneres, ha circumscrit la seva acció de govern als dictàmens del comitè científic de la Comissió General de Pesca del Mediterrani, un òrgan de la ONU.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -