10.8 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

La modificació de l’Ordenança de circulació de la Bisbal d’Empordà, s’ha aprovat al darrer Ple Municipal

La setmana passada es va aprovar al Ple de manera definitiva la modificació puntual de l'Ordenança municipal de Circulació de la Bisbal d'Empordà.

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Va ser aprovada per majoria absoluta amb els vots de l’equip de govern (ERC, CUP i ECG), PSC-CP i TxLB, amb les abstencions de CxLB-JxCAT. El document aprovat consta de dos annexos, 1 i 2.

El primer d’ells es basa en els serveis de control i gestió de trànsit mitjançant sistemes de registradors òptics intel·ligents i la identificació automàtica de vehicles.
Per tant a partir d’aquesta aprovació s’aconsegueix el control d’accés per reconeixement de matrícules, la localització dels punts de control d’accés i carrers afectats, el concepte d’autorització del pas a les zones amb control, els tipus d’autorització; permanents, temporals i puntuals, els requisits per l’obtenció de l’autorització i la presentació de la mateixa sol·licitud, l’acreditació dels vehicles autoritzats, els sistemes de control d’accés ubicats a la zona de costa, les infraccions i sancions i la resolució d’aquestes incidències.

El segon annex aprovat, es basa en la reglamentació de la circulació de bicicletes, tricicles, monopatins i vehicles similars. Vehicles de mobilitat personal o per a persones amb mobilitat reduïda i altres cicles de motor.  Es fa una classificació de les vies ciclistes juntament amb les normes generals de circulació ( incloent-hi les condicions d’estacionament).

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

Altres notícies