21 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

La modificació de l’Ordenança de circulació de la Bisbal d’Empordà, s’ha aprovat al darrer Ple Municipal

La setmana passada es va aprovar al Ple de manera definitiva la modificació puntual de l'Ordenança municipal de Circulació de la Bisbal d'Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Va ser aprovada per majoria absoluta amb els vots de l’equip de govern (ERC, CUP i ECG), PSC-CP i TxLB, amb les abstencions de CxLB-JxCAT. El document aprovat consta de dos annexos, 1 i 2.

El primer d’ells es basa en els serveis de control i gestió de trànsit mitjançant sistemes de registradors òptics intel·ligents i la identificació automàtica de vehicles.
Per tant a partir d’aquesta aprovació s’aconsegueix el control d’accés per reconeixement de matrícules, la localització dels punts de control d’accés i carrers afectats, el concepte d’autorització del pas a les zones amb control, els tipus d’autorització; permanents, temporals i puntuals, els requisits per l’obtenció de l’autorització i la presentació de la mateixa sol·licitud, l’acreditació dels vehicles autoritzats, els sistemes de control d’accés ubicats a la zona de costa, les infraccions i sancions i la resolució d’aquestes incidències.

El segon annex aprovat, es basa en la reglamentació de la circulació de bicicletes, tricicles, monopatins i vehicles similars. Vehicles de mobilitat personal o per a persones amb mobilitat reduïda i altres cicles de motor.  Es fa una classificació de les vies ciclistes juntament amb les normes generals de circulació ( incloent-hi les condicions d’estacionament).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern afegeix Begur, Calonge, Platja d’Aro, Pals Santa Cristina i Torroella a la llista de zones tensionades per limitar el preu del lloguer

La Generalitat de Catalunya ha ampliat significativament la llista de zones tensionades en resposta a l'escalada dels preus del lloguer, incloent-hi ara Begur, Calonge, Platja d'Aro, Pals, Santa Cristina i Torroella de Montgrí. Anunciat per la consellera de Territori, Ester Capella, des de la Val d’Aran, aquesta nova inclusió porta el total a 271 municipis catalans on es podran aplicar controls sobre els lloguers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -