25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

La nova edició del Rumb(A)Palamós s’abastirà exclusivament d’energia solar, marcant-se com a objectiu ser un festival 100% sostenible

Sota el lema “Fet amb el sol de Palamós”, l'equipament tècnic dels concerts utilitzarà acumuladors, bateries de liti i equips de so i llum altament eficients, que permeten mantenir la qualitat tècnica consumint el mínim d'energia possible

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: actuació realitzada en una edició passada del festival Rumb(A)Palamós. (J.Galderic)

El festival Rumb(A)Palamós ja ho té tot a punt per tal de posar en marxa la 9à edició d’aquest cicle de concerts que s’iniciarà l’1 de juliol. Enguany però aquest reconegut festival té com a un dels seus objectius, consumir exclusivament energia solar i-o renovable, i convertir-se en el primer festival europeu zero emissions de CO2 pel que fa a consum energètic, i 100% sostenible.

Sota el lema “Fet amb el sol de Palamós”, l’equipament tècnic utilitzarà acumuladors, bateries de liti i equips de so i llum altament eficients, que permeten mantenir la qualitat tècnica dels concerts consumint el mínim d’energia possible.

En els darrers mesos el projecte www.ecologig.com, de l’empresa palamosina Ad Libitum audiovisuals, ja ha començat a subministrar aquesta energia a concerts i cicles de petit format. Però el Rumb(A)Palamós serà el primer festival consolidat de mitjà-gran format que aposta per aquesta renovació en el consum energètic.

Àmplia mostra de la música de rumba 

El seu programa de concerts gratuïts i a l’aire lliure s’iniciarà l’1 de juliol i s’allargarà durant els quatre divendres posteriors del mes de juliol, sempre a partir de les 22:30h, i enguany, després dels dos anys de restriccions pandèmiques, recupera la seva itinerància per diferents espais i places de Palamós. 

El cartell d’enguany inclou la banda pròpia Rumb(A)nd Palamós, els festius Germà Negre, la rumba d’autor d’Alma de Boquerón, l’ambaixador de la rumba catalana Antoine Tato García, i aquest any, com a formació convidada que fusiona la rumba amb altres disciplines, participaran les veus màgiques i femenines de Las Karamba. 

Rumb(A)Palamós és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós com a destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, i pensat per a tots els públics. Aquest és el primer festival de rumba catalana realitzat a la Costa Brava amb la intenció i voluntat d’ampliar i millorar l’oferta cultural i lúdica gratuïta, i realitzada a l’aire lliure.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -