12.1 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà aquesta temporada

Tot i haver resolt els problemes tècnics que van fer ajornar-ne l’obertura a principis de julio, s'ha decidit no obrir per l’amenaça de rebrot de la pandèmia de Covid-19

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha decidit que finalment, la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà aquesta temporada, tot i haver resolt els problemes tècnics que van fer ajornar-ne l’obertura a principis de juliol. El motiu principal per prendre aquesta decisió és l’amenaça de rebrot de la pandèmia de Covid-19, que podria obligar a tancar l’equipament poc temps després d’haver obert la instal·lació. La seguretat i el benestar de les persones usuàries de la instal·lació fan que s’hagi pres aquesta decisió.

Els problemes tècnics que van impedir l’obertura de la Piscina Municipal a la data prevista inicialment van quedar resolts. D’una banda, s’ha canviat el motor principal que mou l’aigua de la piscina petita de l’equipament, que havia quedat malmès i també es va fer una inversió important per tal de reparar les fugues d’aigua que impossibilitaven regular els nivells de clor i PH de l’aigua i garantir la seguretat dels visitants. Tot i que segueixen existint mancances estructurals en una instal·lació que ja compta amb 53 anys d’història i necessita d’una millora integral.

La demora en l’obertura ocasionada per aquestes actuacions fan que, a aquestes alçades de la temporada i davant la possibilitat ben real d’un nou rebrot de Covid-19, el consistori prengui la decisió excepcional de no obrir la Piscina Municipal aquesta temporada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel més tapat i descens tèrmic

Ambient més fresc amb descens de la temperatura i increment de la nuvolositat amb risc d'algun ruixat de tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -