10.7 C
Pals
Dilluns, 25 gener 2021

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà aquesta temporada

Tot i haver resolt els problemes tècnics que van fer ajornar-ne l’obertura a principis de julio, s'ha decidit no obrir per l’amenaça de rebrot de la pandèmia de Covid-19

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Torroella de Montgrí multarà l’excés de velocitat al Passeig Vicenç Bou i Passeig Catalunya a partir de l’estiu

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i incrementar la seguretat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha decidit que finalment, la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà aquesta temporada, tot i haver resolt els problemes tècnics que van fer ajornar-ne l’obertura a principis de juliol. El motiu principal per prendre aquesta decisió és l’amenaça de rebrot de la pandèmia de Covid-19, que podria obligar a tancar l’equipament poc temps després d’haver obert la instal·lació. La seguretat i el benestar de les persones usuàries de la instal·lació fan que s’hagi pres aquesta decisió.

Els problemes tècnics que van impedir l’obertura de la Piscina Municipal a la data prevista inicialment van quedar resolts. D’una banda, s’ha canviat el motor principal que mou l’aigua de la piscina petita de l’equipament, que havia quedat malmès i també es va fer una inversió important per tal de reparar les fugues d’aigua que impossibilitaven regular els nivells de clor i PH de l’aigua i garantir la seguretat dels visitants. Tot i que segueixen existint mancances estructurals en una instal·lació que ja compta amb 53 anys d’història i necessita d’una millora integral.

La demora en l’obertura ocasionada per aquestes actuacions fan que, a aquestes alçades de la temporada i davant la possibilitat ben real d’un nou rebrot de Covid-19, el consistori prengui la decisió excepcional de no obrir la Piscina Municipal aquesta temporada.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Projecten un parc eòlic marí flotant a la zona del golf de Roses

El projecte, que encara no ha engegat la tramitació, busca posicionar l'Empordà com a punt de referència en la lluita contra el canvi climàtic a Catalunya.

Altres notícies