El passat 5 de juliol a les 19.55 hores, agents de la Policia Local de Palafrugell es trobaven en un control de trànsit situat a la Plaça Miquel Martí i Pol quan van aturar un vehicle amb l’objectiu de sol·licitar la documentació del mateix. Seguidament van comprovar com de l’interior del vehicle, en el qual hi viatjaven tres ocupants, es desprenia una forta olor a Marihuana.

En el moment que es va requerir al conductor que baixés del vehicle i obrís el porta equipatge es va observar una bossa d’escombreries de color negre, plena de cabdells de marihuana a punt pel seu consum i d’un pes aproximadament de 1,5kg.

Paral·lelament, a un dels ocupants també se li van intervenir dos embolcalls de color blanc, on presumptament, el contingut era cocaïna.

Tots tres van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. Seguidament van ser traslladats a dependències de la Policia Local, mentre s’instruïen les diligències i posteriorment trasllat a disposició judicial de La Bisbal d’Empordà.