18.1 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós ja compta amb un interí

La contractació d’interins és la resposta de l’Ajuntament per pal·liar la manca de personal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tal com vam informar la setmana passada, per fer front a la manca de personal i l’envelliment de la plantilla de la Policia Local de Palamós, l’Ajuntament ha proposat contractar interins. Aquesta solució no és del grat dels delegats a la Junta de Personal que consideren que no tenen una formació completa i que se’ls explota laboralment.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Alfons Bartolomé, va assegurar durant la darrera sessió del Ple municipal que seran quatre interins en total els que entraran al cos policial del municipi. La intenció del govern és reforçar puntualment la plantilla i cobrir determinats serveis, sobre tot per als mesos d’estiu. Ràdio Palamós ha recollit les explicacions que Alfons Bartolomé va donar al Ple sobre la planificació d’aquest any. El primer interí ja forma part de la plantilla, el mes que ve en vindran dos mes i el quart a l’estiu.

Els agents han de passar unes proves selectives i realitzar un curs de 120 hores a l’Escola de Policia de Catalunya. La durada del contracte és de 6 mesos, no poden portar armes de foc i no poden realitzar totes les tasques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -